Sweet autumn

Hei og god ettermiddag!
Hvordan har deres dag vært? Jeg kom netopp hjem etter å ha vært på foreldresamtale... Nja, altså man kan ikke akkurat si at karakterene mine har gått opp. Jaja, det blir mer øving til prøve! I morgen skal klassen til arkivet, og etter det får vi lov å bli igjen i byen! Yey bubble tea! Ooh drit godt! resten av dagen skal jeg laste ned noen sanger siden vi får lov til høre på musikk i bussen. Tips??

10 days challenge?

Hei!
Har tenkt på dette ganske lenge nå, men er enda ikke sikker på om jeg skal ha 10 days challenge! hva syns dere? og hva skal jeg blogge om på disse laaangee 10 dagene?:p kom gjerne med forslag! Blogger mer i morra, det kommer et spessielt^^ innlegg, en overaskelse på en måte! Gled dere!

-blogges!

DIY: make you own bow bandeau

God kveld fine lesere!
Siden det pøsregner ute, hadde jeg tenkt å legge ut et DIY innlegg. Er jo ganske lenge siden så! Som dere ser på overskriften, skal jeg vise dere hvordan dere lager en top som ser ut som en sløyfe^^ det Blei litt dårlige bilder, SORRY! Men det var så mørkt på rommet mitt:p håper dere liker det!

Dere trenger:
- en tubetop
- saks
- nål
- tråd
- stoff

Begynn med å klippe en tykk stripe av et stoff. helst dobbel så lang som tubetoppen. Brett stoffbiten ( stripe ) sånn at den er bitte litt større enn tubetoppen;)

Så finner du fram nål og tråd og begynner å sy på kanten/enden av det som blir sløyfen ( det svarte ) på begge sidene;)

Så syr du fast tubetoppen i det svarte. Se på bilde ovenfor! ;) ( på begge sidene )

Ferdig? Da klipper du enda en stripe til midten av sløyfen;) bredde ca. 4 cm, lengde 6-10cm. Surr^^ stripa rund det svarte ( stoffet ) og det hvite! Så fester du stripa i det du syr noen sting;) sorry dårlig til å forklare! Se på bildet;)

Ferdig!

Du kan også finne sånn på youtube, søkte bare på Bow bikini :p hva syns dere?

- håper dere likte innlegget!
-blogges!<3

dag 6! : ferie bilder

                              hei!

dag 6 på 10 days challenge: ferie bilder. med det mener jeg bilder av for eks. Gran Canaria og sånn! fant ganske mange bilder så kos dere:)

 

Menorca 2006:

meg som liten! husker ikke så mye men var i hvertfall gøy:)

 

Gran Canaria 2012:

det er så rart å se gamle bilder av meg... dette var på Amadores:)

 

tenerife 2013:


det var den beste syden turen jeg noen gang har vært med på! hadde slush som bare det ( gratis ) og lå ved bassenget og hørte på musikk B-)

tyskland-center parks 2012:

dette var nesten bare bilder av syden. har vært mange andre plasser, men det tok så lang tid å lage disse collagene, så:)

- hva synes dere om bildene?

- har dere vært i Menorca, Gran Canaria, Tenerife o.s.v?Dag 5.

Hei!
I dag skal jeg da si hva som er favorittmaten min! Er glad i veldig mye, men mest glad i Kebab og lasagne! Er seff glad i mye annet også, som for. Eks: spagetti, Taco og pizza<3

Hva er deres favorittmat??
snakkes senere:)

Dag 4.

Hei:)
i dag er vi kommet til dag 4 på 10. Days challenge! Ok, egentlig har jeg hoppet over et par dager med 10. Days challenge, men håper ikke dere er sure! I dag skal jeg fortelle om noe jeg savner.: familen min som bor i tyskland! Savner de så fælt, kommer jo bare på besøk til de èn gang i året. skulle ønske de kunne flytte hit:(
Savner også vennene mine.Har flyttet ca ti ganger i løpet av mitt liv, synes det er utrolig tungvindt. Men godt jeg har venner her da!

Blogges<3

Dag 3!

Heia folkens!
Nå er vi kommet til dag.3 på 10.days challenge! Egentlig dag.5, men har hatt det utrolig travelt... skal da vise bilde av romnet mitt:) :

Ikke så spessielt, hylle, seng, skrivebord og tv:)

Dag.2

Hei! Nå er vi kommet til dag 2. På 10 days challenge:) sminka jeg bruker daglig! jeg sminker meg da egentlig ikke hver dag, i hvertfall ikke i sommerferien. Men på skolen pleier jeg!

Maskara fra Essence, coverstick fra Manhattan, cream eyeshadow fra TCN og pudder fra julia blad:)

Anbefaler coverstick,.den lar kviser forsvinne, har en fin farge og holder lenge:)

Headeren

:)

dag 1.

                 heia!

jeg har jo 10. days challenge! dere har vel ikke glemt det? så her kommer dag èn:

dag. 1

bilde av meg og pysen min!

dette er da katten min som jeg har hatt i snart 13 år:) sorry bildet ble litt dårlig, siden jeg måtte legge meg på bakken, Louis ville bare ikke stå opp! snakk om lat katt:pLes mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits