Rødt hår med pastellkritt

Heiii!
Tenkte jeg kan komme med noen tips i dag! Jeg har lenge hatt lyst på ombrè eller striper i håret, men jeg fikk striper i sommer, lilla striper, men de ble blonde etterhvert... Så tusjet jeg håret ( vet, det er ikke bra for håret:p ) ååh, måtte klippe meg etter det:p men så fant jeg noe genialt på youtube:) jeg kjøpte pastellkritt ( på europris eller bokhandel ) og prøvde dette


1. Bløt haaret ditt litt.
2 ta krittet og gni det i håret, MEN ha et håndkle eller noe under.
3. Ha håret i strikk eller noe helt til håret har tørket ( jeg gjorde dette før jeg la meg og puta mi ble rød dagen etter...

Jeg syns dette er så bra, men fargen går ut igjen i vask:( jeg prøvde med rød, hvilken farge skal jeg prøve neste gang??

-blogges!

Strawberry dessert

Heisann!
Syns det var på tide med et oppskrifts-innlegg, eller hva jeg kan kalle det, haha:p jeg fant jordbær i kjøleskapet + kesam, så da begynnte jeg å lage noe som er såå godt! Jeg lagde dette mye i sommer, men det er da godt i høst ogsaa:p dere trenger

- jordbær
-kesam
-sukker
-eventuelt skjokolade

Bland kesam med litt sukker, du ser selv hvor mye du vil ha i. Skjær 1-2 jordbaer i terninger og legg de på bunnen av et glass/dessertskål. Så har du i litt kesam ( ca. 3 spiseskjeer ) nå kan du strø litt skjokolade over hvis du vil. Mhhh... Nå fortsetter du, jordbaer, kesam, skjokolade...jordbær... å guud elskeer det!! Du kan bruke kremfløte og blande det med naturell yoghurt i stedenfor kesam hvis du heller vil det;) håper dere skjønte litt, er elendig til å forklare:p

vannmelon mot stølhet?

Halloo!
Nå har jeg lyst å dele dette med dere siden... Jeg har lite å blogge om og dette er noe som er fakta!:p haha. Ja, dere vet sikkert hvordan det er å være lemster etter en trening. Jeg trener nokså lite, men når jeg en gang trener, blir jeg veldig lemster, spessielt når det,gjelder styrketrening... Jeg har hørt at vannmelon skal hjelpe og det har jeg testet! jeg var på joggetur en dag i sommer, og neste dag var jeg ikke lemster en plass! Haha, begynnte å lure, men så sa mamma at jeg spiste mye vannmelon dagen før så... Det høres rart ut, men jeg syns det hjelper! Det er ikke så lett å finne vannmelon i butikken om vinteren,men i sommer da;) spis maaasee vannmelon dagen før du trener og etter. Haha, jeg har ingen problemer med det altså, jeg eeelskeer vannmelon!

5 ways to transform one T-shirt

Hei hei! Nå skal jeg vise dere hvordan man kan bruke en T-skjorte paa forskjellige maater! det du trenger er egentlig bare en stor T-skjorte og eventuelt et belte eller noe. Jeg brukte en ikke så veldig fin T-skjorte, men det er jo bare for å vise dere...

Nr. 1! Skulle egentlig bruke belte, men fant bare,dette!

Nr. 2! En enkel kjole

Nr. 3!

Nr. 4! Syns det ble fint naar jeg hadde tubetoppen over!

Mr. 5! Et enkelt skjørt:)

-hva syns dere??
-blogges!

høstens trender 2013

                                                                                                 god kveld fine lesere!

sorry for et litt sent innlegg, men jeg har øvd til prøven vi har i morgen. så kjedelig å måtte øve til prøve i steden for å gjør noe annet som for.e.k.s: chatte, høre på musikk, spise, haha:P o.s.v... men nå har jeg tid til å skrive et innlegg, og siden det er høst kaller jeg dette innlegget "høstens trender 2013" er jo egentlig interesert i mote klær og sånnt, så hvorfor ikke?;) har kommer noen klestips for høsten:

 

♥ pastellfarger er in i høst, som fersken,mint,gammelrosa...

♥ grunge, pasteller, grove materialer, ladylike og oversized strikkeplagg kommer til å bli poppulært i høst!

♥ i høst er det godt å ha på seg en stor og varm kåpe, store kåper. de er in  i år/høst 2013.♥ i god 90- talls åns er de knehøye støvlettene tilbake;)

♥ stylingtips:

1. miks forskjellige kvaliteter av denim i det samme antrekket

2. lag på lag er et nøkkelord, uten at det skal se rotete ut.

3. skjorter kan gjerne knytes rundt livet og gjennomsiktige kan brukes utenpå bukser!:)

fant mye av dette på www.side2.no .

 

- likte dere tipsene?

- blogges!

6 tips: få langt og sterkt hår

God kveld!
Nå har jeg tenkt å skrive et innlegg om hår^^ det er noe vi jenter tenker mye på, i hvertfall jeg. er ganske fornøyd med det egentlig, men jeg angrer på at jeg klippte det i sommer:p et lite tips: helst ikke gå til frisøren for å klippe tuppene! når jeg sier - bare tuppene - klipper frisøren godt 4-5 centimeter mer. Da blir det ofte aalltt for kort, og jeg som ønsker meg langt hår... Har sett noen videoer på YouTube, og japp, har fått noen tips om hvordan du får lengre hår og hvordan du kan klippe det selv!,haha, klippet tuppene mine selv i går siden jeg tusjet det med en rød tusj for ca. 1 måned siden, IKKE GJØR DET!! Håret ble fin i fargen, men det ble utrolig slitt og jeg kunne bare knekke det av. Har prøvd noen av tipsene, så håper dere liker de!:

1. Klipp tuppene ca en gang i måneden. I hvertfall hvis håret er slitt! Jo lenger du venter, jo mer splitter det seg, og til slutt må du klippe veldig mye.

2. Maser eller børst håret ditt i ca. et minutt/hundre ganger før du legger deg. Dette stimulerer blodsirkulasjonen ( :p ) og håret vokser fortere!

3. Ikke vask håret for ofte! Annehver dag er nok. Du mister hår for hver gang du vasker det, og hvis du vasker det hver dag, blir det fortere fettete.

4. et hårstrå vokser ikke lenger enn 7 år. Så mye som håret ditt vokser på 7 år, så langt kan håret ditt bli. Det kan ikke bli lengre!

5. Smør olivenolje/hårolje i håret eller i tuppene av haaret. ( du finner innlegg om -få glansfullt og smidig hår paa 1-2-3! På bloggen min;) olje er veldig godt for haaret og tuppene blir sterke/blir ikke så fort slitte!

6. Ditt kosthold. spiser du mye vitamin C, E, F og omega 3, er det bra. Det styrker håret ditt og neglene dine;)

Likte dere tipsene? Jeg følger reglene^^ og håper på at de hjelper! Jeg maserer hodebunnen hver dag, har holdt på med det i et par måneder og håret mitt har blitt lengre selv om jeg klippet det for 2 måneder siden ;) håper dere likte innlegget!-hva syns dere om tipsene?
-blogges!

få glansfullt og smidig hår på 1-2-3!

                                               god kveld allesammen!

jeg har bare blogget på mobilen i det siste, så det er godt å blogge på dataen igjen! nå er jeg tilbake med et innlegg TYPISK for jenter:p haha! Alicia`s tips kaller jeg dette. det er sikkert mange av dere som har hårproblemer/slitt, tørt hår. jeg har selv også fått ufattelig tørt og slitt hår, selv om jeg klippet meg i sommer. ( klipp tuppene hver måned ca ) men med disse tipsene er håret ditt sunt og glansfullt! beklager for sen blogging, men jeg dusjet litt sent, og jeg måtte jo vente en god stund før det var tørt og jeg kunne ta bilde! jeg fant disse tipsene på en jente^^ vebside! haha, sier ikke hvilken. hemmelig!

 

alt du trenger til "sitron hårkur"

en ¼ kopp med sitronsaft

♥ en ½ kopp med vann

 

bland sitronsaften og vannet. vask håret ditt som vanlig. deretter skyller du håret ditt med sitron saften (som jeg kaller det ). det var alt! håret ditt blir glansfullt og mykt:)

NB!: ikke skyll håret ditt etter at du har skyllt det med sitronsaften^^ hehe:p

 

alt du trenger til " olivenolje hårkur" ( jeg vet ikke hva jeg skall kalle dette )

♥ olivenolje ca. 2-3 spiseskjeer

vask håret ditt som vanlig. ha olivenoljen i ei skål og ha i tuppene av håret, men bare noen sekunder. maser hårtuppene dine sånn at oljen blir fordelt inn i håret:) sorry er dårlig til å forklare! vent i ca 30 min. og skyll håret/tuppene godt etter det. jeg gjorde dette, men skyllte håret mitt ikke godt nok, så jeg fønte og fønte håret, men det så veldig blaut ut selv om det var tørrt. det var oljen jeg ikke fikk ut! så da måtte jeg hoppe inn i dusjen en gang til... nå er det tørt!det går bort etter vert, så ikke få panikk! :p

 

jeg gjorde begge delene, først vasket jeg håret, så skyllte jeg håret med sitronsaften og deretter gjorde jeg det med olivenoljen:) håret mitt ser blaut ut på bildet nedenfor, var litt blaut ennå:P

 


her var det blaut da. dere ser egentlig ikke resultatet, viser det i morra?! men anbefaler tipsene!

 

for flere tips og triks, les bloggen wa2wo, du finner den her 

-hva syns dere?

- blogges!


Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits