Live your life

Sminka jeg bruker daglig

-blogges!

#fingerdrawing

Blogges!

before i die...

                                             


              

                      


                       

                         

autumn inspiration

                                        hei!

akkurat nå er jeg på konsmo! de har heldigvis nett her, så hadde jeg tenkt å blogge litt,  er dødskjedelig her og ferdig med leksene er jeg også. i dag har jeg vært på skolen, det var ikke så kaldt, heldigvis, er en frysepinne:p haha, dere  kan vel tenke dere hvor mye jeg gleder meg til vinteren. hm, men man kan ta mange fine bilder om vinteren, den kan være så fin da♥ skal btw lage ny header snart, bare så dere vet det! når vi kommer hjem skal jeg først og fremst ringe til bestefar, han ble lagd inn på sykehuset i går, siden han eehh.. ja spydde, han hadde høyt blodtrykk, og han har hatt hjerteinfarkt en gang + at nå er det rundt 20-25 grader i tyskland så, ja. tror det går bedre nå. HÅPER det:) jeg hadde lyst å legge ut litt inspirasjon på bloggen, dette fant jeg på weheart it. nettsiden finner dere her .

                                           
                                           
                                           
                                           

♥hvordan har deres dag vært?

liker dere høsten?:)
 

Frozen grapes

Mnhh<3

Koos!

God kveld:)
årrgh! Kjenner det begynner å bli kaldt, frøys noe sykt på skolen i dag:p kjedelig var det også... Men men, da jeg kom hjem satt jeg på mobilen og spilte worldcraft, haha:p glemte helt vekk leksene, så gjorde de netopp! Blir så godt med helg, selv om det er noen dager til, haha! Hallo, 2 dager helg og 5 dager med skole. En dag lenger hadde vært fantastisk..

Men nå maa jeg komme til punktet! Jeg har lagd fruktsalat, spiser aaalt for mye godteri for tida,:o og for å være ærlig så syns jeg dette smaker bedre enn sjokolade nå for tida. Men nå skal jeg øve til matte prøven. Oohh WOW gøøyy!!:p blogges!


-hvordan har deres dag vært?
-Alicia:D

Today's pics

God kveld! Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært hos ei veninne:D oh yeah, haha, vi rullet ned en bakke, så film og laget kake! Her kommer det noen bilder fra dagen, ikke mange men...

Noen katter vi møtet paa veien:)

Den misslykka sjokoladekaka, ble egentlig ikke misslykket:p

Sweeet!

Do you like skittles?

colors

hei hei!

jeg hadde egentlig tenkt å blogge litt før, men redigerte noen bilder jeg tok i dag. det var desverre ikke sol, men... håper dere liker bildene! bildene redigerte jeg på http://pixlr.com/express !

  


 

 


 

  

 


 

- hva syns dere om bildene?

 

gjerne skriv hva dere vil at jeg skal lage video om!

 

-blogges♥


 

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits