Klar til avreise?

Klar til avreise! Nooot! Halo, denne uken var helt TOPP! Men det er noe jeg ikke får ut av hodet. To dager har jeg bare tenkt paa det. Er Nervøs! Skal ned til bassenget og gjør det nå. Sier ikke hva det er ennå, men kryss fingrene for meg;)

Still in Ayia napa

Hei og god morgen!
Ja, jeg er våken allerede. Det er Sykt varmt i Cypros + at luften i vårt hotellrom er dårlig. Jaja, i dag skal vi ta en tur til bassenget, det er såå deilig å bare stupe rett i! vi har vært skikkelig heldig med været hele uken;) men nå skal jeg skifte og spise frokost! Ha en fin lørdag allesammen!!!Klem Alicia

Tivoliet!

Kypros dag 2.

Hei fine folk!
Sorry for sen blogging, mendere vet jo at jeg er på ferie, og da er man av sted hele tiden! I dag har vi for det meste vært med bassenget, ååhh, det var herlig! Pappa kjøpte ei luftmadrass (?) Lå på den hele tiden mens jeg hørte på musikk:D ja, blir så kjedelig å reise hjem igjen! Det er ikke rart da! I morgen skal jeg på noe som heter -> hangout <- der blir man kjent med folk mellom 12-15 år. De spiller volleyball, vannpolo, ser film++ tok maasssee bilder i dag, så her kommer de! Kos dere:

Fikk denne Minion t-skjorta!

Se så kult bord!

Haha! Ser ikke jeg gla' ut?:p

- hva har dere brukt onsdagen til?
-blogges!

Alicia:D

Kypros dag 1.

Hei!
Akkurat naa sitter jeg i rommet mitt og slapper av. man kan virkelig ikke sitte ute! Jeg svetter jo med en gang jrg kommer ut. hmmmm.. Men i dag har vi vært i sentrum og kost oss med slush+++ etter det reiste vi til bassenget:) vi var i bassenget i timesvis uten å fryse. Så dere som vil reise til Kypros/cyprus, reis dit helst i vinter;) etterpå går vi til byen/sentrum for å spise og ta karuseller på tivoliet! haloo, det er driit stort! Bungi jumping er det også, men NEI takk, har sykt høydeskrekk! har noen av dere forresten vært i Kypros? Men jeg blogger mer i morgen!

ALICIA
-hva har dere gjort i dag?
-blogges!

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits