holder på med design

                           hei!

dette blir et sent innlegg. sorry, men har vært av sted hele dagen! vi reiste til Skjernøya! vi gikk 10 kilometer, så var litt tungt:p har dere vært der? det var heldighvis fint vær, så jeg tok noen fine bilder som jeg har lyst å legge ut! de kommer i morgen siden jeg er utrolig trøtt nå. gidder rett og slett ikke å redigere og sånn nå. ville egentlig bare si at jeg holder på med design! dere lurer sikkert på hvorfor jeg bytter så ofte, men jeg ble aldri fornøyd også var det noe som manglet, eller headeren.... ja ja, i morgen skal jeg sette inn headeren, så gled dere♥

i dag ble forresten Cookie ( katten ) avlivd:( :( det var det beste, siden han hadde smerter og han hadde ikke klart seg så veldig mye lenger uansett...

 

et bilde av meg:

ikke så fint...:P

Stress...

Hei dere!
Nå sitter jeg her og venter på at vi skal til lista. En mann er her og skal (egentlig) kjøpe bilen vår, men den funker ikke! Og hvis den ikke kjører, kan vi ikke komme oss ned til veien siden den andre bilen står bak den andre:p liit vanskelig å forklare... Men ikke nok med det! Tante og onkelen min skal leie bil og skulle egentlig ha hentet den for lenge siden... Jepp, livet er hardt! (av og til ) cookie, katten vår kommer også kanskje til å dø, for han har noe med nyrene. Aarhh!! I dag som det er så fint vær, er alt forferdelig, for å si det sånn! :s det kommer et innlegg senere i dag, har jo lovt dere å blogge mer!

Blogges:)

photoshooting med Edith

                                                   heia♥

nå har jeg vært ute å tatt bilder! eller tante har vært fotograf:) hun er flink da! det var litt stress, siden jeg måtte skifte så ofte, men det var greit ellers:) har redigert de og alt sånn, her kommer de!:

 

 

dette bilde ble litt dårlig:( ↑

 

dette var noen. legg gjerne igjen en kommentar om hva du syns!

blogges!

 

Alicia♥The day before monday

Heei:) dette blir bare mobilblogging, siden jeg ikke orker å sette meg forran pc-en:p + at det ikke blir noen bilder av dagen i dag! Sorry, men i morgen er jeg i gang igjen og skal love dere, det blir mer blogging de neste dagene/ukene, and so on...

på formiddagen reiste vi til blåbærskogen og jessu!! vi plukket en hau med blåbær... Jeg plukket ikke så mye, var dautrøtt. Tanta mi og de har jo kommet på besøk fra tyskland, og de våknet klokka 7.00! -.- ja ja, det er da hyggelig med besøk for det om:) blogger mer i morgen, skal spise middag nå!

Snakkes<3

Teens that...

                                                                                    heisann!

nå har jeg tatt og redigert bilder av meg og/eller bilder jeg har tatt:) syns det var litt fint med skrift og fant bare på noen setninger som passer til bildene! håper dere liker de!:


dette er da mine sko;)


dette er meg, men søstra har tatt bildet! syns da egentlig hun var flink;)

- hva syns dere?

 

 

skal kanskje slutte med 10 days challenge. bare så dere vet det! jeg blogger om så mye annet i mellomtiden og begynner å bli så lei av det nå liksom...

 

- blogges<3

  

takk for alle kommentarene jeg får, blir veldig gla`:D blir kjempe glad hvis noen stikker innom bloggen min av og til

summer fresh

                                                                                                hei dere♥

nå er jeg ferig med headeren og skal sette den inn i morgen! i dag har jeg vært ute i det deilige sommer været,med noen friske jordbær og is! DIGGER sommeren:) gruer meg allerede til vinteren kommer, snø kulde...brrrr!! ja ja, må ikke tenke på det ennå! liker dere sommeren?

 

 

i stad var jeg ute og tok noen bilder! bildene bla da ikke sååå fine, siden kameraet ikke er det beste:p men dette er dagens antrekk. ENJOY♥

 

SORRY! dette bilde ble ikke så fint, men pleier ikke å ta bilder av meg, må øve meg litt:)

- hva syns dere?

- blogges!


decoration tips: strand idyll                                                                                                                            hallo dere!

i dag har jeg funnet fram noen skjell som jeg samlet på stranda! syns det var så kjedelig med noen skjell som det ikke var gjort noe med, så da fant jeg fram litt sånn forskjellig, lim, garn osv... satt meg i sola og begynnte bare! enkel men fint rom dekorasjon som lar meg tenke på sommer og sol:) har så lyst å dele det med dere! så ENJOY♥

 

du trenger:

lim

garn

skjell

maleplate

ramme

stifter

 

 

1. ramme pyntet med skjell

jeg syns ramma var så kjedelig, så limte på noen skjell! enkelt og kjempefint syns jeg ! du trenger bare å lime på skjell, men vær forsiktig! det tar sin tid før limet har tørket, ikke ta på skjellene.


mini meg!♥

 

2. praktisk tavle

denne er grei å ha til kort og bilder! litt vanskelig å lage, men fin synes jeg:)

først tar du å på en måte å

vikler garnet rundt maleplata.

så limer du på noen skjell. ta så mange du vil:)

hvis du har bitte små sneglehus, kan du lime de på stiftene.

fest kort eller bilder på tavla, eller hva vi skal kalle det;)


- hva syns dere?

- blogges♥

  

 tips?

                                                                                                      hei dere!

i dag kjedet jeg meg så,og skrudde på noe musikk, men jeg føler det blir kjempe kjedelig å høre på de samme sangene om og om igjen! så da tenkte jeg " hvorfor ikke spør folk på blogg?" er det noen gode sanger dere har eller syns jeg burde høre? skriv gjerne en kommentar♥ blir kjempe glad for hver eneste kommentar, så håper dere kommer på noen fine sanger folkens! så blogges vi i morgen♥♥

- hva slags musikk hører dere på?

 today`s boat trip

                   hey hey!

tenkte det var et godt titspunkt å blogge nå, har nemlig vært borte hele dagen. og etterpå skal jeg gjør litt andre ting.tja, i dag har vi kjørt til kristiansand! reiste klokka halv ti, og OOBS! for sov meg, slang bare på meg noen skjorts og en top. da vi var framme gikk vi rett i båten og tok en tur. det var DEILIG!!! han som kjørte (noen pappa kjenner) hadde en eeh.. litt mindre båt enn jeg hadde trodd. ja ja, vi ble ikke most!! vi grillte i det finværet og koste oss. da vi skulle reise hjem igjen (med båten) stoppa vi med en butikk og kjøpte is! jeg kjøpte daim is. hvilken is liker dere best?

i morgen skal jeg begynne å trene:) eller skal prøve! når jeg vil begynne å trene, jogge foreksempel, holder jeg på sånn i 3-4 dager og så er det slutt:p gidder ikke mer! typisk meg, men skal PRØVE å jogge i noen uker fremover:) så folkens, må stikke nå, blogger mer i morgen loooveer!!!

 

Alicia♥

dag 6! : ferie bilder

                              hei!

dag 6 på 10 days challenge: ferie bilder. med det mener jeg bilder av for eks. Gran Canaria og sånn! fant ganske mange bilder så kos dere:)

 

Menorca 2006:

meg som liten! husker ikke så mye men var i hvertfall gøy:)

 

Gran Canaria 2012:

det er så rart å se gamle bilder av meg... dette var på Amadores:)

 

tenerife 2013:


det var den beste syden turen jeg noen gang har vært med på! hadde slush som bare det ( gratis ) og lå ved bassenget og hørte på musikk B-)

tyskland-center parks 2012:

dette var nesten bare bilder av syden. har vært mange andre plasser, men det tok så lang tid å lage disse collagene, så:)

- hva synes dere om bildene?

- har dere vært i Menorca, Gran Canaria, Tenerife o.s.v?Les mer i arkivet » Juli 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits