I am still sick

Hei hei!
Nå er klokka 17 og jeg blir bare verre. Hater å være syk, spessielt i helga! Ja ja, det er bedre å være syk hjemme enn på ferie! Vi skal heldighvis ikke til kypros før om 1-2 uker til! Gleder meg sykt! Har allerede tenkt gjennom hva jeg skal ta med meg:p hihi! I dag har meg og mamma vært i Søgne for å kjøpe ei høne. Haha, ja høna mi ble drept av ein hund. Kjipt, men den vi kjøpte nå er helt prikk lik, den som ble drept. men ellers har jeg bare slappet av. Blir jo aldri bedre! Av og til vil jeg bare dø hvis jeg er syk... ja vel folkens! Jeg må gå nå, men legg gjerne igjen en kommentar om hva jeg kan blogge om! Er helt tom i det siste, så skriv i vei!

-blogges<3

få glansfullt og smidig hår på 1-2-3!

                                               god kveld allesammen!

jeg har bare blogget på mobilen i det siste, så det er godt å blogge på dataen igjen! nå er jeg tilbake med et innlegg TYPISK for jenter:p haha! Alicia`s tips kaller jeg dette. det er sikkert mange av dere som har hårproblemer/slitt, tørt hår. jeg har selv også fått ufattelig tørt og slitt hår, selv om jeg klippet meg i sommer. ( klipp tuppene hver måned ca ) men med disse tipsene er håret ditt sunt og glansfullt! beklager for sen blogging, men jeg dusjet litt sent, og jeg måtte jo vente en god stund før det var tørt og jeg kunne ta bilde! jeg fant disse tipsene på en jente^^ vebside! haha, sier ikke hvilken. hemmelig!

 

alt du trenger til "sitron hårkur"

en ¼ kopp med sitronsaft

♥ en ½ kopp med vann

 

bland sitronsaften og vannet. vask håret ditt som vanlig. deretter skyller du håret ditt med sitron saften (som jeg kaller det ). det var alt! håret ditt blir glansfullt og mykt:)

NB!: ikke skyll håret ditt etter at du har skyllt det med sitronsaften^^ hehe:p

 

alt du trenger til " olivenolje hårkur" ( jeg vet ikke hva jeg skall kalle dette )

♥ olivenolje ca. 2-3 spiseskjeer

vask håret ditt som vanlig. ha olivenoljen i ei skål og ha i tuppene av håret, men bare noen sekunder. maser hårtuppene dine sånn at oljen blir fordelt inn i håret:) sorry er dårlig til å forklare! vent i ca 30 min. og skyll håret/tuppene godt etter det. jeg gjorde dette, men skyllte håret mitt ikke godt nok, så jeg fønte og fønte håret, men det så veldig blaut ut selv om det var tørrt. det var oljen jeg ikke fikk ut! så da måtte jeg hoppe inn i dusjen en gang til... nå er det tørt!det går bort etter vert, så ikke få panikk! :p

 

jeg gjorde begge delene, først vasket jeg håret, så skyllte jeg håret med sitronsaften og deretter gjorde jeg det med olivenoljen:) håret mitt ser blaut ut på bildet nedenfor, var litt blaut ennå:P

 


her var det blaut da. dere ser egentlig ikke resultatet, viser det i morra?! men anbefaler tipsene!

 

for flere tips og triks, les bloggen wa2wo, du finner den her 

-hva syns dere?

- blogges!


So boring

Hei! Kjeder meg! Men hva kan en gjør på en torsdag? Lekser, men det er noe av det kjedeligste jeg vet om:p det er vel ingen som liker lekser... nå skal jeg se på tv og snart blir det senga. ja, er blitt litt syk! Håper jeg blir frisk til vi skal til kypros. i morgen (i helga) blir det mye blogging, siden jeg ikke skal en ting da:p men da blogger jeg mer i morgen!:D

Pixlr.com

Hello!
tenkte jeg måtte blogge litt nå! har netopp redigert noen bilder ( lenger nede ) og da tenkte jeg på at jeg kanskje skulle bytte, skråstrek, lage ny header! Ikke nå, men vi skal til syden for de som ikke visste det! Jooho, gleder meg sykt, det blir kypros denne gangen:D og der ville jeg ta bilder til headeren. Lager header på www.pixlr.com ! Det er gratis,men litt vanskelig å skjønne med en gang! Du finner litt info og sånn på youtube om det:D ja, jeg anbefaler det! Før lagde jeg headeren på www.picmonkey.com , men det er mye mer effekter og sånn på pixlr.

Nå skal jeg i hvertfall kose meg med pizza og TV! Flere som koser seg? Eller gjør dere lekser?:p haha, blogger mer i morgen!

Pictures

- blogges!

Music is my life

Hei hei!
Sent innlegg? Sorry!,hadde masse lekser å gjøre + at jeg lagde middagen i dag! ja, pleier å lage middag på tirsdager. Hehe, kokk vil jeg ikke bli hvis du trodde det! noen fremtids- drømmer har jeg ikke, eehh... Kanskje? Hva vil du bli? Ok, nok om det! Hehe, prater meg vekk hele tiden! I dag har jeg hørt på musikk, noe jeg er veldig glad i. Tenkte jeg kunne dele mine 10 yndlingssanger med dere!

Hvis dere kjeder dere, hør på musikk:D det pleier jeg i hvertfall, men det er saaaa flaut når mamma kommer inn i rommet og hører meg synge. JA jeg synger mens jeg hører på musikk. Haha, kan aldri teksten!

A new week

bøøø! Ble dere skremt? Haha jeg er morsom i know! :p nei, bare tulla. jeg syns jeg bare har blogget om DIY, bilder og sånn i det siste, så synes det var på tide med et -hverdag-s innlegg! Ja, i dag har jeg vært på skolen, som de fleste ungdommer vel har vært? Da jeg kom hjem så jeg på lekseplanen og HALO! en hau med lekser som skal bli gjort denne uka... Ja ja, kunne heller ikke på håndball i dag! Så nå slapper jeg bare av og venter på at det blir sent. Blir godt å legge seg, zzzzz... Det var vel alt. Takk for at du leste dette innlegget;) haha! - blogges!

Pimp up your shoes!

God dagen;)
Da blir det mobilblogging igjen. Tenkte å blogge på dataen i dag, men jeg kom på at jeg tok bilder med mobilen og det er litt vanskelig å få de inn på dataen, har såå mange mapper og bla blaa... Men son dere ser på overskriften, skal jeg vise dere hva jeg gjorde med mine sko i dag! Pyntet de litt! Og siden jeg var ute (på grunn av fint vær ) ble bildene faktisk ikke så dårlige:D håper dere liker innlegget!

Du trenger:
Sko (converse eller lignende sko )
Lim
Sånne pyramider eehh... Studs på engelsk:p haha...

Så limte jeg bare på noen pyramider (studs) !

Hehe, dette er da alt:p var ikke så mye å forklare. Hva syns dere?

BTW er det noe dere vil jeg skal blogge om de neste dagene? Blir gla' for kommentarer! Men må gå, tv, som alltid;)

Skjer der'a?

God morgen fine folk!
Hva skjer hos dere? Jeg våknet klokka 9.00 i dag, siden jeg hadde en forferdelig drøm. Ville jo egentlig drømme den videre. Følte det var noe jeg måtte gjør i den drømmen, hjelpe noen... Skal jeg fortelle om drømmen? Vi skulle flytte. i et stort ( 5 etasjer ) hus, sikkert 300 år gammelt. Drit ekkelt. Det var kjempetrangt i hver etasje... En mann viste oss litt i huset, og jeg saa en lapp jeg ikke fikk lov til å lese. Hvis jeg gjorde det, kommer det til å skje noe fryktelig. Ja, og jeg leste den første setninga. Regler og fakta^^ om det elgamle huset. Etter det gikk vi opp. Et lite, brunt rom, med et vindu. Vi var under loftet. Mannen ga meg et speil. Da jeg så i det, så jeg bare en slags tapet, med et fint rødbrunt mønster. Jeg visste jeg kom til å finne mye rart her. Jeg sa til mamma at jeg ikke ville bo,her, men hun sa at alt blir bra, at vi kommer til a kose oss her. i den nederste etasjen var kjøkkenet. et lyst rom. Da mannen fant ut av at jeg las på den der lappen, ble han sur, redd. Vi skulle gjøre en oppgave. Lage spagetti! Ok, det var da litt merkelig... Men dette huset var skummelt. Det bodde folk her før, og jeg måtte finne ut av hvem det var. Ja, saa våknet jeg. men nå pratet jeg meg vekk her!

Naa sitter jeg her og prøver aa tenke paa noe annet. Skal ingenting i dag! Blir kjedelig med skole i morgen! Hva skal dere i dag? men nå skal jeg slappe av. Blogger mer i kveld!

Inspiration//hair

God kveld!
Som dere kanskje vet, har jeg vært til Mandal. Var ganske greit! Fikk kjøpt et par sko ( sommersko ) det kommer et innlegg i morgen om det;) jeg har jo hatt et innlegg om inspirasjon og tenkte jeg kunne legge ut et til! skal jeg legge det ut flere ganger? Men her kommer det! ENJOY!!!

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits