1 bilde 4 redigeringer

Hvilket var finest?
-blogges!

Linkrunde!

Heeeii! Sorry for sent innlegg, men håper dere ikke er sure?:p haha, nå hadde jeg tenkt å begynne med ei linkrunde! Håper mange blir med! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med og hva du syns om bloggen min. Ønsker alle lykke til, så kårer jeg 2-3 vinnere på torsdag?:) ha fortsatt en fin dag!

LYKKE TIL!

-blogges<3

5 ways to transform one T-shirt

Hei hei! Nå skal jeg vise dere hvordan man kan bruke en T-skjorte paa forskjellige maater! det du trenger er egentlig bare en stor T-skjorte og eventuelt et belte eller noe. Jeg brukte en ikke så veldig fin T-skjorte, men det er jo bare for å vise dere...

Nr. 1! Skulle egentlig bruke belte, men fant bare,dette!

Nr. 2! En enkel kjole

Nr. 3!

Nr. 4! Syns det ble fint naar jeg hadde tubetoppen over!

Mr. 5! Et enkelt skjørt:)

-hva syns dere??
-blogges!

fitspiration

helloo!

hei og god morgen flotte folk! nå chiller jeg på massasje stolen. i dag skal jeg ikke noe spessielt. bare slappe av, se på tv, spise:p og kanskje hekle videre på mine minion luer. haha, vi skal ha julemarked i november her, så da hadde jeg tenkt å bli med å selge!

 jeg tenkte egentlig  å trene/jgge i dag, men jeg er lat som alltid. når jeg begynner å trene, trener jeg i ca 1 uke, og etter det er det slutt. klarer ikke å jogge/trene hver dag, har mye annet å gjøre^^ haha! jeg var inne på http://weheartit.com og fant litt fitspiratin eller inspirasjon om du kaller det sånn:p trodde kanskje at når jeg ser på bildene,  får lyst til å trene igjen, men NEI da, ikke i dag... men men, hadde lyst å legge det ut uansett!

                                     

 


håper alle har hatt en strålende dag til nå tross det dårlige været ( dårlig vær her i allefall ) så blogger jeg mer i kveld!

blogges

1 2 3!

hei og hå!

nå har jeg vært på dataen i flere timer. jeg lagde ny header som dere kan se! hehe, jeg liker ikke headeren når jeg er på den, siden jeg aldri får et riktig fint bilde... men det kommer nok en ny en i vinter;) ja, etter det redigerte jeg et par^^ bilder som jeg ville bruke til profilbildene. JEPP, profil bildene . syns egentlig det var gnske fint, siden jeg har en så enkel header, tenkte jeg å sette inn 3 bilder så det ikke blir så kjedelig på en måte:p

 

nå drikker jeg en kopp med kakao og spiser hjemmelagde croissants! i kveld blir det tv ( tyske talenter ) og godteri! håper alle har hatt en bra begynnelse på høstferien, for det har jeg som dere kanskje har merket!:D

 

♥ blogges da!

 

#design #blogg #høstferie #lørdag

Weekend

Good morning!
I dag sto jeg opp ganske sent, men det er ferie! Og da nyter jeg selvfølgelig den. Nå sitter jeg på sofaen og ser på Jamie Oliver. Det står en kopp te på bordet, katten ligger vedsiden av meg, og mamma lager frokost. HERLIG! Jeg skal nok bare chille i dag, og kanskje rydde litt! Jeg er nesten ferdig med videoen, så må jeg bare redigere den litt og sånn!:D blogger mer senere!

Haha, I'm looking tired!

-blogges<3

Outfit 27.9.13

Hallais!
Sorry for sen blogging, men det er fredag og da pleier jeg bare å slappe av og ikke gjør en ting. :p da er det ikke tid til å øve til prøve eller tenke på skolen. og blogginga glemmer jeg også litt vekk! Åh, gruer meg til skolen negynner igjen. Men skal ikke skrive mer om dette altså! Ja, haha, begynner alltid å prate/skrive om andre ting enn det jeg egentlig hadde tenkt å skrive om!

Nå hadde jeg tenkt å legge ut et anntrekks-bilde, så dette er kveldens^^ outfit!

// genser-Gina Tricot // skjorte/bluse-vet ikke // bukser-KappAhl //

hva syns dere om antrekket?
I morgen kommer jeg nok til å blogge liitt tidligere? har jo ingenting å gjøre så...

? Blogges:)

Tilslørte bondepiker

Hei!
Sorry for litt sent innlegg!:p nå har jeg netopp lagd denne desserten, og haha, jeg kan si at den var veldig god. Brukte en evighet på å lage den, og ehh... Spiste den opp på 1-2-3! Jaja, spiser alltid så fort når det gjelder dessert! Jeg tenkte jeg kunne dele oppskriften med dere, men det er nok ikke alle som liker den, jeg spiser nemlig alt! (nesten alt:p )


eplemos/eplesyltetøy
vaniljekesam/joghurt
Kjeks
kanel
Sukker
Smør

Først knuste jeg kjeks, du kan foreksempel bruke marie kjeks eller bixit. Knus de så mye som mulig. Så blandet jeg de knuste kjeksene med litt sukker og kanel;) ha de i pannen og stek^^ de til kjeks smulene blir brune! Etter det har du litt i et glass/skål. Oppå det har du eplemos, og opp på der igjen kesam eller joghurt, jeg brukte kremfløte. Sånn fortsetter det til glasset/skåla er full! mmmmhh...

Sorry, dårlig til å forklare!

-blogges!

Film tips!

Hei og god dagen!
Jeg skulle egentlig blogge om noe annet nå, men det innlegget kommer i kveld. Haha, dette blir på en måte en mellom blogging:p og siden jeg er så glad^^ i skrekkfilmer/skuumlee filmer, hadde jeg lyst å skrive om noen filmer jeg har sett, og det er virkelig gode filmer syns jeg!

1. The conjuring
Anbefales! Så den for ikke så lenge siden, men fikk kanskje litt mareritt?:o haha, jeg kan si en ting om filmen. Det handler om et gammelt hus, en familie, ei dukke...

2. Piranha
Ok, den var,sykt ekkel! Ja, dere vet vel hva filmen handler om! Piraja!

3. One missed call
Den var spennende og ganske skummel på slutten! Se selv...

4. The gremlings
Haha, den er ikke akkurat en skrekkfilm, men den blir verre og verre... Den handler om gremlings!:p

- har dere sett noen av filmene?

Ps- husk, jeg har spørsmålsrunde!

Spørsmålsrunde!

Heisann!
Jeg har netopp kommet hjem etter å ha vært på besøk hos Lill Anita! Hun spurte meg i går, kunne jo ikke si nei til det, kjeder meg nesten i hel hjemme:p vi chilla, så film, lo o.s.v... Jeppa dagen min har vært relaxed, haha:p men nå må jeg komme til punktet. Haha, prater meg alltid vekk! Som dere kan se på overskriften skal jeg ha spørsmålsrunde ( igjen ) noen spurte om det, så hvorfor IKKE? Jeg svarer fredag eller lørdag, får se hvor mange spørsmål jeg får! så nå er det bare å stille spørsmål hvis dere lurer på noe;)


Nå skal jeg sette meg forran TV-en og spise grapefruit! Bye bye!

-blogges!

Alicia

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits