Svar på spørsmål

Heeii
Nå vil jeg svare på spørsmålsrunden! Ja, jeg skulle egentlig svare på søndag,:p her kommer svarene:

Favorittfilm:
Tror jeg har svart på det før, men det må vel være the conjuring, titanic og the basketball diaries:)

Favorittserie:
I don't know! Haha, ghost whisperer og verbotene liebe ( tysk serie )

Hobby:
Jeg er glad i å høre på musikk, spise, tegne, være med venner og ta bilder;)

Bestevenn(er):
Jeg vet ikke helt om jeg har en bestevenn, men jeg har jo venner. Lill Anita, carro, Anna, helena og er med noen flere:)

Forelsket:
Nope! Haha, liker kanskje noen i klassen ( syns er kjekk ) men er ikke forelsket! Men vil være det, haha:p

Det flaueste som har hendt deg:
Det er mye flaut som har skjedd, myye! En ting, jeg var på Cubus og hadde en hvit bukse i hånden som jeg hadde lyst å kjøpe. Så hadde jeg funbet en fin lilla neglelakk som jeg glapp og den falt på bakken. Jeg tok den opp uten at jeg visste at den var litt knust. Ja, haha, buksa ble lilla, og kassedama merket det:p jeg måtte selvfølgelig betale den buksa og neglelakken. Det var da ikke det verste, men folka i butikken stirra på meg da kassedama kom bort og snakka med meg o.s.v :-o ok ikke det verste da!

Det beste som har hendt deg:
Det vet jeg ikke, masse rart:p

-håper jeg svarte bra på spørsmålene!
-have a nice day!

Spørsmålsrunde!

Hei og hå!
Jeg tenkte å starte en spørsmålsrunde, siden det er ganske lenge siden! Håper dere har noe å lure på! Spør om alt mulig, det er ikke farlig:p haha. Blir glad for hver komentar/spørsmål. Prøver å svare så godt jeg kan, det blir søndag tror jeg!


Spør i vei!!!

Spørsmålsrunde!

Heisann!
Jeg har netopp kommet hjem etter å ha vært på besøk hos Lill Anita! Hun spurte meg i går, kunne jo ikke si nei til det, kjeder meg nesten i hel hjemme:p vi chilla, så film, lo o.s.v... Jeppa dagen min har vært relaxed, haha:p men nå må jeg komme til punktet. Haha, prater meg alltid vekk! Som dere kan se på overskriften skal jeg ha spørsmålsrunde ( igjen ) noen spurte om det, så hvorfor IKKE? Jeg svarer fredag eller lørdag, får se hvor mange spørsmål jeg får! så nå er det bare å stille spørsmål hvis dere lurer på noe;)


Nå skal jeg sette meg forran TV-en og spise grapefruit! Bye bye!

-blogges!

Alicia

svar på ukens spørsmål!

                                                                           hei der!

sorry for at jeg ikke blogget i går, men jeg har gjort lekser og litt sånn. men nå er jeg tilbake, og jeg LOVER, jeg kommer til å blogge mer de neste dagene! blir glad hvis dere tar en tur innom bloggen!♥ men nå må jeg ikke prate meg vekk her! svarene på spørsmålsrunden kommer nå, svarer så godt jeg kan på de:D:

 favorittfag:

det må vel være gym og fremmedspråk! syns engelsk fordypning er gøyere enn vanlig engelsk!

 

favorittlærer:

Peter ( nederlandsk ) rar, men grei. og Bjørn Arild! han har sluttet nå, men begynner igjen forhåpentlighvis! vi får lov til aalltt av han! + at han er snill:D

 

bestevenner:

det er vanskelig å svare på! pleier å være med: Caroline H, Anna B Ø, Lill Anita M A, Helena♥ også gode venner: Grethe Lill, Gunvor og Elise!

 

er det noe du anger på?:

å jaa!!jeg har sagt noestygt til noen engang, da angret jeg skikkelig! eller når vi var i byen, og jeg så noen bukser, angret jeg på at jeg ikke kjøpte de da vi var hjemme!

største flause:

åå GUUD, flaut!!! jeg satt ute på skolegården på en stein. selvfølgelig så jeg ikke på steinen før je satt meg! satt meg på drit. fugledrit eller noe:p merket det ikke før noen sa det til meg!:p

 

favorittsang:

counting stars- OneRepublic og can`t hold us- Macklemore & Ryan Lewis!

 

favorittfilm:

vanskelig!! scary movie ( alle slags ) , jurassic park, grusomme meg, one missed call....♥

 

kan du si en ting du liker best ved hver enkel av vennene dine?:

jepp!! Lill Anita: utrolig fin og jeg kan prate om alt med henne!

Caroline: hun er snål ( rar:p )

Anna: hun er til å stole på!

'Gunvor: morsom:D

Elise: kjemmppee snill!♥

Helena s: hehe, rar og litt morsom:)

Helena O: hun er den hun er!:p

 

ok, dette var alle! svarte så godt jeg kunne! hvis dere lurer på noe, skriv det i komentarfeltet;) SORRY, det ble ingen bilder.

 

- hva har dere gjort i dag?

- blogges!

 

spørsmålsrunde!

                                                                                                god kveld allesammen♥

nå er klokka 18.56, og jeg vet jeg blogger litt sent, men nå som skolen har begynnt er det ikke så enkelt å blogge tidlig.som dere ser på overskriften, skal jeg ha spørsmålsrunde! yey!! så nå er det bare å spør i vei om alt mulig! så håper jeg dere skriver noen kommentarer! svarer på spørsmålene på mandag eller noe. må jo vente litt i tilfelle noen skriver i helga og, ja, de neste dagene som kommer;)

 

det blir forresten ikke "vinnerne av linkrunden" siden bare en ble med! det var Grethe Lill, har skrivt om bloggen hennes for noen dager siden. det er bare å stikke innom!;) så blogges vi i morgen! skal ha et lite DIY innlegg, tror i hvertfall det! så da er det bare å følge med på bloggen!

 

-blogges!

- hva har du gjort i dag?

skriv i vei!

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits